• Home >
  • Printers & Multifunctionals

Printers & Multifunctionals


Uw leverancier voor kantoorfunctionaliteiten

 

Tetrix Kantoor levert al ruim 20 jaar printers en multifunctionele producten. De keuze is groot, daarom zoeken wij graag samen met u naar een passende oplossing. Uw bedrijfsprocessen zijn hierbij ons uitgangspunt.


Een pasklare oplossing

Om te kijken welke oplossing past bij uw organisatie, maakt Tetrix een inventarisatie van de informatie- en documentenstromen. Door het grote assortiment van kantoorapparatuur is er voor iedere gebruiker een oplossing voor handen. Bij het advies houden wij rekening met functionaliteit, duurzaamheid en het kostenaspect. Onze kundige verkoopadviseurs kunnen u helpen om een slimme en doordachte keuze te maken.


Partner van Kyocera

Wij zijn partner van Kyocera. Een organisatie die borg staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. Mede vanwege de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en het innovatieve karakter hebben wij besloten om voor deze belangrijke speler op de Nederlandse markt te kiezen.


Onze service

Bij Tetrix vinden wij dat uw aangeschafte apparatuur het beste tot zijn recht komt als ze ook goed onderhouden wordt. Daarom bieden wij ook mogelijkheden aan voor het preventieve onderhoud en verhelpen van eventuele storingen.

Informeert u bij één van onze adviseurs naar de mogelijkheden voor een onderhoudscontract.
>