3dconnexion 3dconnexion spacemouse wireless - 3d mouse - 2.4 ghz

3Dconnexion 3Dconnexion SpaceMouse Wireless - 3D mouse - 2.4 GHz
€ 138,62
(€ 167,73 incl. BTW)
Bestellen

Artikelbeschrijving

  • De SpaceMouse de professionele 3D-muis in het gamma van 3Dconnexion. Dankzij een geavanceerd, ergonomisch ontwerp en een innovatief On-screen Display zorgt de muis voor een optimaal comfort en een eenvoudigere, productievere werkwijze. Met de SpaceMouse Pro verhoogt u niet alleen uw productiviteit met meer dan 20%1, ook de algehele ontwerpkwaliteit verbetert aanzienelijk. De muis biedt u precies de juiste tools op het juiste moment. Hierdoor is ze een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die met 3D-software werkt. De SpaceMouse Pro bevat de gepatenteerde 6DoF-sensor (6-Degrees-of-Freedom) van 3Dconnexion, waarmee intuïtieve, nauwkeurige navigatie van 3D-modellen en cameraposities in 3D-ruimte mogelijk worden. De muis bevat ook een grote handsteun met zachte bekleding voor optimaal comfort en een reeks van vijftien grote, volledig programmeerbare functietoetsen waarmee u doelgericht kunt blijven werken. U hoeft namelijk niet uw aandacht te verdelen tussen het scherm, de muis en het toetsenbord.
  • De SpaceMouse heeft ook QuickView-toetsen waarmee u tegelijkertijd toegang hebt tot twaalf weergaven. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u eenvoudiger fouten kunt detecteren, alternatieven kunt onderzoeken en uw werk effectiever ter beoordeling kunt voorleggen. Daarnaast bespaart u tijd door de handig geplaatste wijzigingstoetsen (Ctrl, Shift, Alt, Esc) die toegang geven tot toepassingsspecifieke bewerkopdrachten.
  • Met de SpaceMouse worden automatisch relevante opdrachten toegewezen aan de vier intelligente functietoetsen. Bovendien biedt een handig On-screen Display een visuele herinnering voor toegewezen functietoetsen op het computerscherm. Met het virtuele toetsenblok kunt u numerieke gegevens in de toepassing invoeren met de standaardmuis in plaats van het toetsenbord.

Prijzen & bestellen

Vanaf aantalPrijs excl. BTWPrijs incl. BTW
1€ 138,62€ 167,73
Bestellen
Bestellen

Specificaties

Artikelcode:341272 
EAN code:4260016340736 
Merk:3DCONNEXION 
Artikelgroep:Digitale Opslag | Software | Accessoires > Muizen | Toetsenborden > Muizen 
Beschikbaar:Op bestelling 
Verpakking:Stuk 
Bestellen per:
>