Durable durable combiboxx set xl - literatuurhouder

Durable DURABLE COMBIBOXX SET XL - literatuurhouder
€ 26,93
(€ 32,59 incl. BTW)
Bestellen

Artikelbeschrijving

  • Een intelligent foldersysteem met oneindige mogelijkheden om informatie te presenteren. De tafelstandaard is gemakkelijk om te zetten in een wandhouder door simpelweg de voeten 180 graden te draaien. Dankzij de weldoordachte structuur kunnen verschillende formaten gemakkelijk gecombineerd worden en zijn de folders gemakkelijk uitwisselbaar. De losse elementen kunnen makkelijk en veilig in elkaar gezet worden.
  • Ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid zoals u van DURABLE gewend bent. Uw informatie wordt getoond in een tijdloos, glasheldere frame met verschillende toepassingen en combinaties. De modules zijn gemaakt van een hoogwaardige kras- en scheurbestendige kunststof. Of je nu de COMBIBOXX gebruikt in showrooms, wachtruimtes of op beurzen, uw informatie zal altijd optimaal gepresenteerd worden. Schroeven, assemblage-instructies en een overzicht van de diverse combinaties zijn steeds bijgevoegd.

Prijzen & bestellen

Vanaf aantalPrijs excl. BTWPrijs incl. BTW
1€ 26,93€ 32,59
Bestellen
Bestellen

Specificaties

Artikelcode:352264 
EAN code:4005546803494 
Merk:DURABLE 
Artikelgroep:Archivering | mappen | organizers > Opbergen van documenten en folders > Houders voor documenten en folders 
Beschikbaar:Op bestelling 
Verpakking:Stuk 
Bestellen per:
>